Objednávání a rušení stravy pro zaměstnance zde: https://strava.hamzova-lecebna.cz
Vedoucí odboru: Ivana Vávrová
tel.: 469 648 160, 733 184 222
e-mail: vavrova@hamzova-lecebna.cz
Odbor výživy a stravování zajišťuje:
Při přípravě jídel v provozu OVS jsou dodržovány všechny platné hygienické předpisy a systém sledování kritických bodů HACCP (sledování teplot podávané stravy, doba výdeje,… atd.)
Zaměstnanci se stravují v centrální jídelně, kde si mohou dokoupit saláty a kompoty. Zaměstnanci dostávají příplatkem z FKSP ovoce a zeleninu ke každému obědu. Další možností je zakoupení různých druhů pečiva, cukrovinek a nanuků.
Obědy cizím strávníkům se vydávají ve výdejně k tomu určené nebo se expedují a rozváží v termoportech a jídlonosičích k jednotlivým odběratelům.
V rámci výběru obědů nabízíme dvě klasická jídla, žlučníkovou dietu, bezmasou stravu a stravu FIT (její součástí není polévka).
Objednávání, platba a výběr stravy pro ubytované v ubytovnách Hamzovy léčebny:
Tegl Stanislav
PO-PA: 6.00-13.30
tel.: 469 648 162
e-mail: tegl@hamzova-lecebna.cz
Strava se objednává v pracovní dny vždy na den dopředu do 8:00.
Na sobotu ve čtvrtek do 8:00 a neděli do pátku do 8:00.Platba objednané stravy:
pokladna | infocentrum | |
pondělí až pátek | 9:00 - 12:00 | 12:00 - 17:00 |
sobota, neděle, svátky | 7:00 - 17:00 |
Výdej objednané stravy proti předložení dokladu o zaplacení:
snídaně | oběd | |
pondělí až pátek | 7:00 - 8:30 | 12:45 - 13:05 |
jídelna | jídelna | |
zaměstnanců | zaměstnanců | |
sobota, neděle, svátky | 7:00 - 8:30 | 11:30 - 12:00 |
jídelna | jídelna | |
pacientů | pacientů |
Pokladna se nachází v budově HTS – vstup - jídelna zaměstnanců.
Infocentrum se nachází u hlavního vstupu do HL (vrátnice).